ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Είναι σίγουρο πως η απόδρασή σας στα Χανιά της Κρήτης θα σας αφήσει άκρως ικανοποιημένους από θέμα διασκέδασης. Αυτό θα συμβεί καθώς λόγω της ποικιλίας επιλογών που προσφέρει έχει τη δυνατότητα να μην αφήσει παραπονεμένο κανένα γούστο.

Αρχικά, στα Χανιά μπορείτε να βρείτε τρόπους διασκέδασης οι οποίοι θα σας φέρουν πιο κοντά με τον παραδοσιακό κρητικό πολιτισμό. Υπάρχουν αρκετά κέντρα διασκέδασης με μουσικούς που παίζουν λύρα, λάουτο και πολλές φορές βιολί. Σε αυτά συνήθως συχνάζουν και πολλοί ντόπιοι, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τους γνήσιους κατοίκους του νησιού.

Μπουάτ επίσης με μικρές ορχήστρες που παιζουν γνήσιο ρεπερτόριο ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών είναι επίσης μια καλή επιλογή, ειδικότερα για άτομα νεότερης ηλικίας.

Ένας άλλος τρόπος διασκέδασης που μπορείτε να επιλέξετε, αν και όχι τόσο τυπικός για διακοπές, αλλά σίγουρα ιδιαίτερος και όμορφος είναι ο θερινός κινηματογράφος που λειτουργεί στον κήπο του δημοτικού θεάτρου. Κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής, θεατρικά έργα και άλλες εκδηλώσεις. Όλα αυτά πραγματοποιούνται στο νεώριο του ενετικού λιμανιού, στο θέατρο του Πάρκου Ειρήνης και σε αυτό της Ανατολικής Τάφρου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει λόγος για τα κλαμπ και τα μπαράκια που υπάρχουν στα Χανιά. Είναι ικανά να προσφέρουν διασκέδαση για όλα τα γούστα, καθώς διάφορα μουσικά ακούσματα από τζαζ και ποπ συνυπάρχουν με την ελληνική μουσική και δίνουν τη δυνατότητα επιλογής ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση. Η νυχτερινή ζωή σε αυτόν τον κρητικό νομό είναι αξεπέραστη. Μια πληθώρα από νυχτερινά μαγαζιά κάθε είδους καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Αυτά είναι συγκεντρωμένα στα Χανιά, τη Σούγια, το Καστέλι και την Αγία Μαρίνα κυρίως. Δυνατή μουσική εναρμονισμένη με ενα πανέμορφο σκηνικό, με την κρητική φύση για φόντο, είναι εγγυημένο πως θα σας κάνουν να ζήσετε μια αξέχαστη βραδιά.

Τέλος, θα ήταν αδύνατον να μη σημειωθούν εδώ οι παραλίες των Χανίων, οι οποίες αποτελούν μία διασκέδαση από μόνες τους. Πέρα από την ομορφιά και την ποικιλομορφία των χανιώτικων αμμουδιών που συνθέτουν έναν επίγειο παράδεισο, μπορείτε να επιλέξετε κάποια πιο τουριστική παραλία, η οποία θα είναι ικανή να προσφέρει δραστηριότητες οι οποίες θα σας διασκεδάσουν παράλληλα. Για παράδειγμα, η παραλία του Πλατανιά, που βρίσκεται απέναντι από το δημοφιλέστερο καλοκαιρινό θέρετρο των Χανίων, παρέχει beach bar και parties. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα θαλάσσια σπορ για μια διασκεδαστική και συνάμα ιδιαίτερη εμπειρία.

Συμπερασματικά, είδαμε τα κύρια μέρη στα οποία μπορεί κανείς να διασκεδάσει στα Χανιά της Κρήτης. Οι επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του λοιπόν είναι εύκολο να ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα προτιμησεων των ταξιδιωτών που επέλεξαν τα Χανιά ως προορισμό για τις διακοπές τους. Από παραδοσιακά κρητικά στέκια και μπουάτ, καλλιτεχνικό φεστιβάλ έως ξέφρενη νυχτερινή ζωή, για τους πιο τολμηρούς, οι επιλογές διασκέδασης στα Χανιά θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.

Share:
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.